بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

بخشش دانشگر و باقری پیش از دربی| عقب‌نشینی عجیب فرهاد مجیدی

  • کد خبر: ۴۰۱۷۸
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۴
بخشش دانشگر و باقری پیش از دربی| عقب‌نشینی عجیب فرهاد مجیدی
فرهاد مجیدی در اقدامی عجیب هر دو بازیکن خاطی تیمش را بخشید تا در دربی دستش برای ترکیب بازتر باشد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، مصاحبه‌هایی که از قول محمددانشگر و فرشید باقری روی خروجی سایت باشگاه استقلال قرار گرفت کاملا نشان داد که حضور این دو در دربی قطعی است و سرمربی استقلال به نوعی برای بازگرداندن آن‌ها به ترکیب تیمش راضی شده است.

هم باقری و هم دانشگر به دلایل انضباطی از حضور درتمرینات استقلال منع شده بودند و قرار بود تصمیم‌های شدیدی درباره آن‌ها اتخاذ شود، اما به دلیل غیبت تومان سیاوش یزدانی و روزبه چشمی در دربی ۹۳ سرانجام باشگاه استقلال صلاح دید که با به کارگیری ترفندی دو بازیکن مغضوب را باگرداند تا استقلال برای این بازی دستش خالی نباشد.

به لحاظ فنی تصمیمی که اتخاذ شده درست است و نمی‌توان خرده‌ای به مسئولان باشگاه استقلال گرفت و حتی مجیدی را هم مورد انتقاد قرار داد، اما به لحاظ اخلاقی ممکن است این رفتار برای باشگاه استقلال به خصوص مجیدی تبعاتی در پی داشته باشد.

البته اگر استقلال موفق به پیروزی دردربی ۹۳ شود، احتمال اینکه از سرمربی آبی‌ها انتقاد شود کم است به این دلیل که بعد از برد فضا به شدت تحت الشعاع پیروزی مجیدی قرار خواهد گرفت، اما چنانچه استقلال بازنده دربی ۹۳ باشد اوضاع متفاوت خواهد شد وسرمربی استقلال به دلیل بخشش این دوبازیکن مورد انتقاد قرار می‌گیرد. به هرحال تصمیم گیری دراین برهه که استقلال بازیکنان سرشناس خود را در اختیار ندارد قدری سخت بود و مربیان و مسئولان باشگاه باید به نحوی این معادله را به نفع خود حل می‌کردند که درنهایت از این دو بازیکن خواسته شد با سایت باشگاه استقلال مصاحبه و عذرخواهی کنند تا شرایط برای حضورشان درتمرینات پیش از دربی فراهم شده و دست فرهاد مجیدی هم برای بخشش آن‌ها باز شود.
 
مجیدی که بعد از اتفاقات رخ داده حتی در واکنش به رفتار دانشگر نوشته بود که او دیگر جایی در استقلال ندارد وهرجا می‌خواهد برود، با چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای از موضع خود کوتاه آمد تا این دو بازیکن مجوز حضور درتمرین استقلال را پیدا کنند وبتوانند در دربی ۹۳ برای استقلال به میدان بروند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->